Aplicació municipal incidències

Descarrega't l'APP de Calaf i fes-nos arribar les incidències a la via pública (geolocalitzades amb foto i comentaris) 

L'Ajuntament de Calaf disposa d'una aplicació mòbil municipal que permet a la ciutadania accedir més fàcilment a la informació local i interaccionar amb el consistori.

L' APP disposa de diferents apartats com: 

  • Notícies: informacions publicades al web de l'Ajuntament.
  • Agenda: llistat d'esdeveniments publicats a l'agenda del web municipal.
  • Avisos: permet al consistori enviar missatges al dispositiu mòbil dels usuaris amb anuncis urgents o extraordinaris. 
  • Incidències: aquest servei participatiu permet a la ciutadania reportar incidències que es pugui trobar, per exemple, a la via pública (geolocalitzades, amb foto i comentaris). Així mateix, a l'Ajuntament li permet enviar un missatge a l'usuari un cop s'ha resolt el problema.
  • Línia directa amb l'alcalde: permet enviar un missatge a l'alcalde directament des d'un formulari. 

A banda d'aquestes eines bàsiques, l'apliació també inclou un parell d'itineraris d'interès pel municipi. Les rutes estan introduïdes en el Google Maps, per la qual cosa és molt senzill trobar-hi els punts d'interès marcats així com resseguir-les, ja que l'objectiu és que aquesta aplicació també pugui tenir un ús i interès turístic. 

L'app de l'Ajuntament de Calaf també permet al consistori destacar elements a la portada de forma puntual. Per això, actualment s'hi pot trobar el programa d'actes de Festa Major. 

Aquesta eina estarà en constant actualització, per la qual cosa, permetrà incorporar noves funcionalitats. Aquesta ha estat desenvolupada per l'empresa Perception Tecnologies. 

Com descarregar-la? 

Per fer-ho, tan sols cal anar des del mòbil a la botiga d'aplicacions (Google Play, en el cas que el mòbil sigui qualsevol marca del sistema Android o Apple Store, en el cas que el mòbil sigui un Iphone i funcioni amb el sistema IOS) i allí cercar "Ajuntament de Calaf". 

Darrera actualització: 04.10.2023 | 13:49