Salutació de l'Alcaldessa

Benvinguts/des a www.calaf.cat

D'ençà que el 2023 vam estrenar el nou web municipal, aquest portal ha esdevingut una eina informativa fonamental que permet apropar l'Ajuntament a tota la ciutadania de Calaf i presentar el municipi a totes aquelles persones que ens visiteu per primera vegada. Hi podreu trobar informacions municipals, d'interès públic, notícies i activitats relacionades amb la vida associativa del poble i també la possibilitat de fer tràmits i gestions des de casa. També hi descobrireu la història, la cultura i el comerç local de Calaf. L'objectiu és fer més fàcil la vida de la gent i alhora construir un poble modern, en sintonia amb els temps actuals. 

També des del web institucional disposeu d'un enllaç a la seu electònica una platafoma àgil, accessible des d'on la ciutadania podeu exercir el vostre dret als serveis i tràmits de l'administració pública de manrea telemètica. A la vegada, el web es configura com un espai de participació ciutadana i des d'aquí podreu expressar les vostres queixes i suggeriments.

D'altra banda, en una societat on les persones estan cada cop més informades, és essencial que el web municipal esdevingui un espai on poder consultar com s'administren els recursos públics. A través del portal de transparència l'Ajuntament reafirma el seu compromís d'administració transparent i oberta a la ciutadania. 

A més, amb l'objectiu de millora contínua des del 2019 també disposem d'una aplicació municipal que podeu descarregar de forma gratuïta al vostre mobil  i que també us permetrà estar informats fàcilment i interaccionar amb el consistori. 

Desitjo que trobeu aquestes quatre eines de comunicació útils. 

Una salutació cordial,

Montse Mases i Sala, alcaldessa de Calaf


 

Agenda institucional

Podeu consultar la meva agenda institucional en aquest enllaç

Per sol·licitar una reunió o trobada podeu contactar amb la tècnica d'alcaldia: salsenchba@calaf.cat 

Xarxes socials

També em trobareu a les xarxes socials a:

Darrera actualització: 15.02.2024 | 09:09
Darrera actualització: 15.02.2024 | 09:09