Personal ajuntament

En aquest espai trobareu les convocatòries de vacants temporals o permanents per treballar a l'Ajuntament de Calaf i altres informacions vinculades amb la plantilla de personal 

Convocatòries de personal 

Si consultes periòdicament aquest apartat, t'assabentaràs puntualment dels processos de selecció que obri l'ens. En sabràs, entre d'altres, els requisits d'accés i les dates durant les quals es poden presentar les candidatures i quan es faran les proves per accedir-hi.  

Veure convocatòries en curs i històriques 

Personal tècnic de l'ens

Vols saber si aquest organisme disposa de secretari/ària, interventor/ora i/o tresorer/era i qui són? Aquest és el lloc on en trobaràs més detalls

Veure el personal tècnic de l'ajuntament

Personal directiu, càrrecs de confiança i assessors

Durant el present mandat 2023-2027, l'Ajuntament de Calaf no disposa de personal directiu, càrrecs de confiança ni assessors de grups polítics.  

Pressupost i plantilla

La plantilla és el conjunt de persones que ocupen els llocs de treball d'un ens, que han estat dotats pel pressupost, i que, per tant, són susceptibles de ser ocupats.

En aquest apartat, doncs, podràs consultar els treballadors que ocupen un lloc de treball de l'ens durant aquest any.

Accedir a la informació de pressupostos i plantilles 

Catàleg retributiu de la plantilla 

Vols saber quant cobren els empleats públics d'aquest ens? En aquest apartat trobaràs aquesta informació, detallada en funció de les categories dels treballadors.

Accedir a la informació del catàleg retributiu de la plantilla de l'Ajuntament de Calaf

Darrera actualització: 12.03.2024 | 14:12
Darrera actualització: 12.03.2024 | 14:12