Prop d'una desena de centres participen en la formació contra l'assetjament entre iguals

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00
La formació ha estat gratuïta i s'ha fet de forma telemàtica els dies 17 i 24 d'abril de 10 a 12 h.

Un total de 9 centres i 11 professionals han participat en la formació que l'Ajuntament de Calaf i el Consell Comarcal han organitzat per les entitats, empreses, associacions, cooperatives i centres escolars de la vila.

Concretament, les entitats participants han estat: el menjador de l'Escola Alta Segarra (Quàlia cooperativa de lleure), l'Institut Alexandre de Riquer, l'Espai Benestar, el Centre d'Idiomes Calaf, l'Escola Municipal de Música de Calaf, l'Associació esportiva wushu SAN BAO, l'Hípica Cal Graells, la Unió Calafina Casino de Calaf i la Conselleria de Cooperació i Ciutadania del Consell. 

L'objectiu ha estat formar en la prevenció, detecció i actuació davant l'assetjament i ciberassetjament entre iguals. A través de la formació, aquests centres han pogut conèixer el Protocol del Consell Comarcal contra l'assetjament entre iguals, aprendre com actuar i seguir-lo en cas de bullying.

Les entitats que hi han participat rebran properament una acreditació en format vinil que podran penjar físicament a les seves instal·lacions i incloure a les seves pàgines web o xarxes socials.

Tot i que la formació ha finalitzat, els centres que encara estiguin interessats a realitzar-la poden enviar un correu a miquelve@calaf.cat, ja que la voluntat del consistori és continuar formant per tal que tots els centres de la xarxa educativa de Calaf tinguin aquest certificat i es preveu tornar a fer la formació si hi ha demanda.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:58

Imatges