Nou número de la revista 'L'Economia Social de l'Alta Segarra'

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00
El número 5 no s'ha publicat ni distribuït en format imprès però es pot consultar en línia de forma gratuïta. Inclou continguts vinculats amb l'alimentació saludable com el debat sobre els menjadors ecològics, la sobirania alimentària o alimentació de proximitat entre altres 

La revista “L'Economia Social de l'Alta Segarra, impuls d'altres economies al servei de les persones i del territori” es centra en la seva cinquena edició a apropar-nos al debat sobre l'alimentació saludable i donar-nos a conèixer diferents iniciatives que treballen en aquesta direcció

Tot i que aquesta edició de la revista no s'ha imprès ni distribuït en paper, s'ofereix gratuïtament de forma digital. Els continguts que hi podeu trobar són: una introducció on la regidora d'Educació, Polítiques Feministes i Igualtat, Cooperativisme i Habitatge de l'Ajuntament de Calaf,  Bet Miquel Verdés, ens parla del projecte per impulsar una cooperativa de menjadors pels centres escolars de l'Alta Segarra; un article escrit a tres mans per les dietistes i nutricionistes Alba Creus Alsina (Sant Martí Sesgueioles), Anaïs Solà Clotet i Olga Colell Costa (Calaf) sobre petits canvis que podem fer per menjar millor; un ampli reportatge sobre el debat obert sobre els menjadors ecològics; una notícia sobre l'exemple de l'Ajuntament d'Arbúcies com a model de municipalització de serveis per fomentar l'Economia Social i transformadora; i finalment, un recull de diferents iniciatives d'economia social que ofereixen activitats adreçades a la comunitat educativa com: Eina cooperativa, Sambucus, Àuria grup i Quàlia. 

La revista és promoguda per l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, té el suport de l'Arada i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i és finançada per la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar la revista a www.essaltasegarra.cat o en el següent enllaç

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:56

Imatges