Comencen les obres per rehabilitar dues noves casetes dels mestres

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 00:00
La rehabilització parcial es farà a les cases 26 i 28 a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de poder-les oferir amb un contracte de masoveria urbana en un futur 

El passat dia 1 de juliol van començar les obres de rehabilitació parcial de les casetes dels mestres número 26 i 28. Les obres s'executaran durant el 2022 i tindran un cost de 80.000 € amb IVA inclòs i es finançaran íntegrament mitjançant una subvenció del catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de les obres és reformar-ne les instal·lacions que estan obsoletes, realitzar algunes adequacions per millorar-ne la funcionalitat i implementar mesures d'eficiència energètica, amb l'objectiu de què els acabats es puguin finalitzar mitjançant la licitació d'un contracte de masoveria urbana, fixant unes quotes de lloguer just a preus per sota mercat.

D'aquesta manera, aquestes dues noves cases s'afegiran a les que es van rehabilitar i adjudicar també per contracte de masoveria urbana durant el primer trimestre d'aquest 2022. 

Darrera actualització: 21.09.2023 | 13:04

Imatges