S'obre una nova convocatòria de les beques esportives per infants i joves de Calaf per al curs 2022-23

Dimecres, 2 de novembre de 2022 a les 00:00

Des del dijous 3 de novembre fins al dijous 17 de novembre, les persones interessades podran presentar telemàticament les sol·licituds pel portal de tràmits de l'Ajuntament de Calaf o per correu electrònic a munozmad@calaf.cat. L'import total dels ajuts serà de 6.200 €

Fins al dijous 17 de novembre es poden presentar les sol·licituds per optar als ajuts per a la pràctica de l'esport. Les beques estan adreçades a infants i adolescents (de 3 a 17 anys), empadronats a Calaf, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques. 

Entre altres qüestions, les bases de la convocatòria regulen els criteris de concessió en els que es tenen en compte la renda familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, les situacions de violència de gènere, problemes de salut i l'informe emès per l'àrea de Benestar Social, que coneix amb detall cada cas.

Per poder optar als ajuts cal presentar el document de sol·licitud i la documentació requerida en les bases de forma telemàtica al portal de tràmits de l'Ajuntament de Calaf o al correu electrònic munozmad@calaf.cat

L'Ajuntament de Calaf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d'una subvenció, a l'hora de convocar aquestes beques. S'hi destinarà una partida de 6.200 €.

Darrera actualització: 05.10.2023 | 12:43