S’obre la convocatòria de beques per a la realització d'activitats culturals

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 00:00
Les sol·licituds es poden presentar a l'Ajuntament de Calaf del 18 de setembre al 5 d'octubre. Els ajuts es destinen als alumnes empadronats i escolaritzats a Calaf que pertanyin a famílies amb situació socialment i econòmica vulnerable.

L'Ajuntament de Calaf ha obert una convocatòria per sol·licitar una beca per a alumnes infants i adolescents (de 3 a 17 anys) de famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida. L'ajut es destinarà a la realització d'activitats culturals en el curs 2018-2019. Per optar a la convocatòria cal estar empadronat a Calaf i realitzar una activitat cultural constituïda legalment al poble de Calaf.

Els pares o tutors poden presentar, del 18 de setembre al 5 d'octubre, la sol·licitud per optar a l'ajut juntament amb tota la documentació requerida a les bases. Cal fer-ho a les oficines de l'Ajuntament de Calaf entre les 9.00 i les 14.00 hores. La resolució dels ajuts es donarà a conèixer el divendres 26 d'octubre.


Les activitats culturals són una pràctica que afavoreix la integració i la prevenció d'aquells col·lectius d'infants, adolescents i joves en risc d'exclusió social, així com una millora de convivència en el seu entorn i una transmissió positiva de valors personals i socials.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:40