La festa del Pellofa recupera amb èxit els actes de carnaval i omple els carrers de Calaf

Dilluns, 7 de març de 2022 a les 00:00
L'entitat La Polseguera amb el suport de l'Ajuntament va organitzar el cap de setmana del 4 i 5 de març una desena d'actes. La rua de dissabte tarda va comptar amb la participació de 10 carrosses i 7 comparses inscrites, aglutinant prop de mig miler de persones 

Calaf ha celebrat enguany una nova edició de la Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf, recuperant els actes al 100% de forma presencial. La població calafina no va faltar a la convocatòria i des de divendres 4 de març al vespre, amb el Torneig de duro i la Festa guiri, la carpa ubicada l'antiga serradora, va omplir-se de disfresses, música i gresca. Dissabte al matí, el mercat i els comerços calafins també van ambientar-se de carnestoltes per sumar-se a la festa amb la Rua de botigues. 

Un dels actes més participats, va ser la rua de dissabte 5 de març a la tarda on hi van participar prop de mig miler de persones agrupades amb 10 carrosses i 7 comparses inscrites al concurs. Aquestes van desfilar pels carrers de Calaf amb el ritme de la batucada Maracuyá des del Casal de Calaf fins a l'envelat on, per no faltar a la tradició, les reines Pellofes van fer el pregó i l'entrega de premis. 

PREMIS  RUA
1r premi carrossa: CATALANS A LA ROMANA
2n premi carrossa: 80's OLYMPIC GAMES
3r premi carrossa: no estem boges, només que la nostra realitat és diferent de la vostra

1r premi comparsa: QUEEN'S CALAFINS

Finalment, la XV mamada, el corre bars on hi van participar unes 200 persones, va enllaçar els actes de la tarda amb el ball de disfresses de la nit que va comptar amb les actuacions de La Social Disfunktion, Sybarites i Dj. Sendo. 

La Festa del Pellofa ha estat organitzada per l'entitat La Polseguera amb el suport de l'Ajuntament de Calaf. 

Podeu veure l'àlbum de carnestoltes al facebook

Darrera actualització: 21.09.2023 | 13:04