Calaf modifica a sentit únic la circulació del tram del carrer Laureà Figuerola entre el passeig Santa Calamanda i el carrer Onze de setembre

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 00:00
La modificació es va fer efectiva el passat divendres 28 d'agost. Al llarg d'aquesta setmana també es realitzaran les modificacions d'aparcament, vorera i pas de vianants i una regularització de la senyalització viària

El passat divendres 28 d'agost Calaf va modificar a sentit únic la circulació del tram del carrer de Laureà Figuerola entre el passeig de Santa Calamanda i el carrer de l'Onze de setembre.

L'Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible de Calaf, publicat per la Diputació de Barcelona al juny 2020, especifica que per tal de millorar la mobilitat i garantir la seguretat viària dels vianants, però també dels que es desplacen amb vehicle privat, cal anar convertint o transformant els carrers de sentit doble en carrers de sentit únic, donant prioritat als carrers de doble sentit amb un únic carril.

Basant-se en l'estudi, l'Ajuntament de Calaf proposa modificar a sentit únic de circulació el tram del carrer de Laureà Figuerola entre el Passeig de Santa Calamanda i el carrer de l'Onze de setembre. D'altra banda, aprofitarà aquesta modificació per: regularitzar la zona d'aparcaments del tram afectat del carrer; crear una nova vorera i pas de vianants, per connectar la vorera del passeig de Santa Calamanda amb la vorera de l'avinguda de la Pau, ara inexistents; i finalment, regularitzar la circulació amb una nova senyalització viària, tant de pintura horitzontal com de senyals verticals.

El canvi a sentit únic de la circulació es va fer efectiu el passat divendres dia 28 i la resta d'obres previstes es preveu acabar-les a mitjans d'aquesta setmana.

 

 

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:55

Imatges