AGRO ALTA SEGARRA

  • Els dies 2 i 3 de setembre Calaf acollirà un nou certamen dedicat al sector primari
  • La voluntat és mantenir i potenciar la llarga tradició agrícola de Calaf i l'Alta Segarra


Agro Alta Segarra
L'Agro Alta Segarra és una nova proposta d'espai firal del món agrícola de Calaf. El certamen tindrà lloc els dies 2 i 3 de setembre, coincidint amb la Festa Major del municipi.

La fira, que se celebrarà divendres, de 10.00 a 18.00 hores, i dissabte, de 10.00 a 14.30 hores, als terrenys adjacents al Pavelló Poliesportiu, pretén seguir la llarga tradició agrícola del territori i convertir-se en un esdeveniment professional i dinàmic. En tot moment, les màquines en moviment seran les protagonistes.

Principalment, l'Agro Alta Segarra es dirigeix als professionals de l'agricultura. Per això, hi haurà demostracions en viu de maquinària agrícola com tractors, sembradores, cultivadors, polvoritzadors, remolcs i trituradores. Això, combinat ponències sectorials dirigides als professionals del primer sector que també podran visitar l'espai d'exposició amb productes, maquinària i serveis dedicats a la pagesia.

El certamen està organitzat per l'Ajuntament de Calaf amb la col·laboració i participació d'empreses com ara Solà, FENDT, Massey Ferguson, Case IH, New Holand, Deutz Fahr, Same i John Deere.

Agro Alta Segarra
Agro Alta Segarra - plànol


Demostracions de maquinària
Durant tot el certamen, les màquines en moviment i treballant seran les protagonistes. Un espai de gairebé 90.000 metres quadrats es convertirà en un magnífic aparador de les millors i més noves propostes de la maquinària agrícola. Hi prendran part set marques de tractors diferents (Fendt, Case, New Holland, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Same i John Deere), sembradores de darrera generació (Solà), cubes, cultivadors, equips d'atomització i tractament fitosanitari i tot tipus de maquinària agrícola.

Espai dedicat als serveis
Just davant de les demostracions el visitant podrà passejar per una completa fira de productes i serveis dedicats a l'agricultura. Hi trobarà des de recanvis, maquinària auxiliar, drenatges agrícoles, maquinària agrícola estàtica, fins a pneumàtics, llavors, serveis agraris i informàtica de gestió. En total, 25 expositors repartits en un espai de 1.000 metres quadrats.

Ponències
Com a complement, els organitzadors de l'Agro Alta Segarra estan ultimant un programa de ponències. Principalment dirigides als professionals del primer sector, tindran lloc al restaurant La Bogart, ubicat al costat de l'espai firal. S'hi faran presentacions tècniques de les darreres novetats en tots els àmbits dels serveis i de la maquinària que actualment s'ofereixen a l'agricultura.
 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00