L’EFSAS aconsegueix l’ascens a Primera Nacional a tres partits del final de temporada

Dilluns, 13 d'abril de 2015 a les 00:00
Aquest diumenge el primer equip de l'EFSAS va aconseguir el títol de Lliga del Territorial Grup E, després d'un gran i emocionant partit contra el Futbol-Sala Bellvís; dos rivals molt forts que van oferir uns minuts d'autèntic futbol-sala.
 Els visitants van gaudir de moltes oportunitats però va ser l'EFSAS qui va avançar-se en el marcador (Miguel Tello). El contrari no va deixar de lluitar fins a marcar l'1-1, però al cap de pocs minuts Roberto Carlos va aconseguir el 2-1 per a l'equip local. Poc després es va arribar al 3-1 i, encara abans de la mitja part, el rival va escurçar distàncies marcant el 3-2.

La segona part va ser de domini local, que ja que amb 5 minuts l'EFSAS en va marcar fins a tres (Arnau Cardona, Cristian Domínguez i Roberto Carlos). Amb el marcador 6-2, els locals ja van començar a tocar la pilota còmodament, ja que l'equip visitant poca cosa podia fer. A deu minuts de la fi del matx, Cristian Domínguez va marcar el setè gol per a l'EFSAS. Els visitants van poder reduir distàncies de nou marcant el 7-3, però va fallar el doble penal que li pertocava per acumulació de faltes dels locals. Dos minuts després, Roberto Carlos va aconseguir el 8-3 i encara hi va haver ocasió per a un darrer gol dels visitants (doble penal), deixant el marcador definitiu en 8-4.