Bike Calaf rep el premi al millor punt d’avituallament de la Powerade Mtb Stop Series 2016

Dijous, 12 de gener de 2017 a les 00:00
L'associació calafina va rebre el premi per part dels organitzadors de la cursa per la dedicació i gran acollida dels corredors a Calaf

Aquest dilluns els organitzadors de la cursa Powerade mtb Non Stop Series van atorgar el premi de millor avituallament a l'associació calafina Bike Calaf. El premi va consistir en begudes energètiques, tovalloles i cantimplores per practicar ciclisme.

 

La cursa, que transcorre 709 quilòmetres de Barcelona fins a Sant Sebastian, va tenir lloc el passat 10 de juny. Calaf hi juga cada any un paper fonamental en el seu desenvolupament, ja que es tracta de la primera parada dels corredors. Aquest 2016 hi va haver una exhibició de bike-trial a càrrec dels campions del món, els germans Seuba; un sorteig amb merchandising i van animar la vetllada DJ Kim i l'speaker Fonoll. El gran ambient, acollida i tracte als participants ha fet que Bike Calaf hagi estat mereixedor d'aquest reconeixement.

 

En la cursa d'aquest any passat quinze socis del Bike Calaf van participar a la dura cursa i dos d'ells, els germans Eloi i Jordi Estany van quedar primers a la modalitat duo.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:31

Imatges