Pla Local de Joventut

Dilluns, 16 d'octubre de 2023 a les 00:00

Les accions que preveu el pla s'han ideat a partir de processos de participació i enquestes que s'han realitzat al jovent de Calaf

La regidoria de Joventut ha elaborat el nou Pla Local de Joventut 2021-2024 (PLJ) de Calaf després que finalitzés l'anterior pla (Pla Local de Joventut 2017-2020). El document recull les línies estratègiques i les actuacions per al desenvolupament de les polítiques de joventut de Calaf per als pròxims anys.

Per a l'elaboració d'aquest pla estratègic s'ha agafat com a referència l'eina de planificació de les polítiques de joventut al nostre territori, el Pla Nacional de Joventut de Catalunya, i els criteris que estableix: participació, transformació, integralitat i qualitat. El nou Pla Local s'ha estructurat en dues fases: diagnosi i disseny, seguint les recomanacions de la Direcció General de Joventut de Catalunya. Per a la part de diagnosi es van fer vàries sessions participatives on es van escoltar les necessitats tècniques i sobretot les dels i les joves. També es va realitzar una enquesta on hi van participar més de 100 joves. Gràcies a això, les diferents perspectives han tingut un paper clau en el procés d'elaboració del nou Pla Local, ja que ha facilitat conèixer els interessos i necessitats dels i les joves de Calaf, i també veure de quins recursos es disposa per a la realització de les accions. Fruit d'aquest procés, s'ha dissenyat i aprovat el nou Pla Local de Joventut que es basa en les següents línies:

  • SALUT I EDUCACIÓ (Treballant la interseccionalitat: Forma't i informa't)
  • ESPORTS CULTURA I PARTICIPACIÓ (Participa't i activa't)
  • OCUPACIÓ, HABITATGE I MOBILITAT (Emancipa't i ocupa't)
Darrera actualització: 16.10.2023 | 13:46