L'Ajuntament convoca el concurs fotogràfic del calendari de Calaf del 2023

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 00:00

S'hi pot presentar qualsevol persona major de 18 anys amb un màxim de tres fotografies fins al 24 de novembre. Les 12 imatges seleccionades es publicaran al calendari i rebran un premi de 50 € en vals de compra per a gastar als comerços adherits 

Un any més, l'Ajuntament manté obert a la participació ciutadana la proposta de les imatges que il·lustraran el calendari anual de Calaf de 2023 que es reparteix de forma gratuïta casa per a casa.

Enguany, s'ha decidit obrir-ho a persones que no necessàriament estiguin empadronades a la vila, però sí que les imatges s'han de basar en la temàtica "Calaf, un poble actiu" i representar esdeveniments o accions esportives, culturals, socials, medi ambientals, etc. que hagin tingut lloc al municipi el darrer any.

Com a premi, les 12 imatges seleccionades rebran un val de 50 € en forma de vals de consum per gastar als comerços adherits que s'hauran de gastar durant el mes de gener.

El Jurat estarà format per professionals de la imatge de Calaf a proposta dels tres grups que formen part del consistori i el Departament de Comunicació de l'Ajuntament. La resolució i lliurament dels premis es farà efectiva a partir del 3 de desembre. 

Com participar-hi? 

Per participar-hi, tal com es recull a les bases, cal ser major de 18 anys. Les persones interessades poden enviar fins a tres imatges a través de correu electrònic a participacio.calaf@gmail.com. El termini està obert fins al 24 de novembre a les 24h.

A l'assumpte del correu caldrà posar: CONCURS DE FOTOGRAFIA PEL CALENDARI 2023 i al cos del correu només hi ha d'haver el PSEUDÒNIM. A banda de les imatges, també caldrà adjuntar el full d'inscripció

El format de les imatges ha de ser en color, en jpg grandària mínima de 2500x2000 pixels, orientació horitzontal i no anar emmarcades ni signades. 

Consulta les bases

Darrera actualització: 05.10.2023 | 12:41