L'Ajuntament convoca el concurs fotogràfic del calendari de Calaf 2021

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00
Les persones participants han d'estar empadronades al municipi i poden presentar un màxim de tres fotografies fins al 26 de novembre. Les 12 imatges seleccionades es publicaran al calendari i rebran un premi de 100 euros en vals de compra per a gastar als comerços, bars i restaurants locals

L'Ajuntament de Calaf ha decidit obrir a la participació ciutadana la proposta de les imatges que il·lustraran el calendari anual de Calaf de 2021 que es repartirà de forma gratuïta casa per a casa. 

Enguany, s'ha escollit aquesta opció, ja que la situació de la Covid-19 ha limitat les activitats culturals i festives que sovint omplien les pàgines del calendari i tampoc hi ha cap efemèride destacable. En aquest sentit, a través de la temàtica "Calaf des de la finestra" es vol donar la possibilitat a què siguin els mateixos calafins i calafines que, a partir d'una perspectiva que aquest 2020 ha estat més habitual que altres anys a causa de la Covid-19, proposin imatges de racons, edificis, actes o altres elements del municipi. D'aquesta manera, es vol donar fomentar la creativitat de les propostes i donar un punt de vista original del municipi que fins ara mai s'ha reflectit al calendari, descobrir-lo des de les finestres alienes. 

Com a premi, els autors/es de les 12 imatges seleccionades rebran un val de 100 euros en forma de vals de consum per gastar a establiments i restauració del municipi. D'aquesta manera, també es vol ajudar a un dels sectors més tocats per la pandèmia, a través d'aquest ajut indirecte per fomentar les compres. 

El jurat estarà format per diferents professionals de la imatge, a proposta dels diferents grups polítics, la tècnica de participació ciutadana i la responsable de comunicació. La resolució i lliurament dels premis es farà efectiva a partir del divendres 4 de desembre. 

Com participar-hi? 

Per participar-hi, tal com es recull a les bases, cal estar empadronat a Calaf i ser major de 18 anys. Les persones interessades poden enviar fins a tres imatges a través de correu electrònic a participacio.calaf@gmail.com. El termini està obert fins al 26 de novembre

A l'assumpte del correu caldrà posar: CONCURS DE FOTOGRAFIA PEL CALENDARI 2021 i al cos del correu només hi ha d'haver el PSEUDÒNIM. A banda de les imatges, també caldrà adjuntar el full d'inscripció. 

El format de les imatges ha de ser en color, en jpg grandària mínima de 2500x2000 pixels, orientació horitzontal i no anar emmarcades ni signades. 

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:56