Es constitueix el nou Consell d'Infants de Calaf per al curs 2023-24

Dijous, 14 de desembre de 2023 a les 00:00

Estarà format per 7 alumnes de l'Escola Alta Segarra 

Ahir dimecres 13 de desembre, la sala de Plens de l’Ajuntament de Calaf va acollir l’acte de constitució del Consell d'Infants Municipal de Calaf per al curs 2023-24.

A partir d’ara, aquest estarà format per Fèlix Pastor Valls, Sira Guix Casellas i Àlex Barbero Pavón - que ja en formaven part durant la legislatura anterior - i els acompanyaran Xènia Sànchez Bernabeu, Maria Nadal Giné, Marc Almonacid Cardona i Abril Cardona Cruset - que entren nous -. En la seva presa de posició van assegurar entrar amb moltes ganes i il·lusió.

Daltra banda, Estel Gamboa Ballester, Biel Alonso Martin, Jana Segarra Almonacid i Jordi Bacardit Grau van deixar el Consell i es van acomiadar dels companys agraïts d’haver pogut formar-ne part i desitjant sort i encerts als nous membres.

La directora de l’Escola Alta Segarra, Rosa Caballol, va destacar en el seu discurs que un poble que es pensa i construeix des de la mirada i les necessitats dels infants és un municipi més adequat per a tothom.

Per la seva part, la regidora d’Educació, Montse Isern, va posar en valor la tasca del Consell d’Infants, assegurant que des del consistori els acompanyaran per tal que es puguin dur a terme les seves propostes i que aquestes passin a ser fets.

Darrera actualització: 14.12.2023 | 14:15

Imatges