El dilluns 23 d’octubre s’iniciaran diferents obres de seguretat viària a Calaf

Dijous, 19 d'octubre de 2023 a les 00:00

Aquests treballs consistiran en la construcció de tres passos elevats i reparacions de voreres. Tindran una durada de sis setmanes i suposaran talls i restriccions d’aparcament als carrers Teixidor i Francesc Macià

El pròxim dilluns 23 d’octubre començaran les obres de licitació per millorar la seguretat viària urbana en diferents punts de Calaf. Les tasques consistiran en la implantació de tres passos elevats i diverses reparacions a les voreres dels carrers Francesc Macià i Teixidor. Aquestes obres afectaran la mobilitat de la següent forma:

Fase 1 – Del 23 d’octubre al 10 de novembre

Es realitzaran dos passos elevats a la vegada. Un serà al carrer Teixidor i comportarà el tall d'aquest carrer des del passeig Santa Calamanda fins al raval de Sant Jaume durant aquestes tres primeres setmanes. En aquest tram a més, tampoc es podrà aparcar. L’altre pas elevat es farà al carrer Francesc Macià, a l’alçada amb el carrer Lluís Companys. En aquest cas, es tallarà el carrer Francesc Macià des del carrer Lluís Companys fins al carrer Alexandre de Riquer també durant aquestes tres primeres setmanes.

Fase 2 – Del 10 de novembre a l’1 de desembre

Es farà un pas elevat al carrer Francesc Macià a l’alçada  del carrer Josep Tarradellas. Aquestes obres suposaran el tall del carrer Francesc Macià des del carrer Josep Tarradellas fins a la carretera Llarga durant aquestes tres setmanes finals. En aquest cas, es prohibirà aparcar a les dues bandes de tot el carrer Josep Tarradellas per tal de facilitar la circulació i gir del bus escolar.

Per a més informació o dubtes, podeu contactar amb els guàrdies municipals al 900 92 92 09

Darrera actualització: 28.11.2023 | 10:06