Calaf s'afegeix un any més a les Jornades Europees del Patrimoni

Dilluns, 9 d'octubre de 2023 a les 00:00

La proposta del municipi consistirà en realitzar portes obertes al castell de Calaf el dissabte 14 d'octubre de 10 h a 14 h

Calaf se suma, un any més a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni amb una jornada de portes obertes al castell. Aquesta activitats es farà dissabte 14 d'octubre de 10h a 14h, amb l'objectiu de donar a conèixer i realçar el valor d'aquest element patrimonial.


El Castell de Calaf va ser construït fa gairebé un miler d'anys, al voltant del 1015, la fortificació calafina s'alça fins als 714 metres, amb murs que arriben als 10 metres de longitud i 3 metres de gruix, números que denoten que és un castell notable. Està situat a la part alta de la població i en un punt estratègic de control d eles dues vies de comunicaicó de l'època, ja que comunica amb una via que es dirigeix al nord de Catalunya i un altra en direcció contrària, cap a la Catalunya Central i les terres de Lleida. 

Les Jornades Europees de Patrimoni

Les Les Jornades Europees de Patrimoni són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d'arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions...  durant el cap de setmana del 13, 14 i 15 d'octubre. Podeu consultar aquestes propostes a l'agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l'ordinador o a través d'un dispositiu mòbil, la programació completa de les Les Jornades Europees de Patrimoni 2023.

Darrera actualització: 09.10.2023 | 13:19