Oberta la votació popular per escollir el cartell guanyador de la Festa Major de Calaf 2018

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 00:00
En total s'han presentat 11 propostes en aquesta edició del Concurs de Cartells de Festa Major de Calaf. El jurat n'ha seleccionat tres i fins el dia 21 de juny, les persones majors de 16 anys empadronades a Calaf, poden escollir el guanyador a http://participacio.calaf.cat/ o votant físicament a l'Ajuntament. 

Per tercer any consecutiu, Calaf va obrir un concurs per escollir el cartell de la Festa Major amb un premi de 300 euros on s'hi podien presentar persones de més de 16 anys de qualsevol municipi de l'Alta Segarra.

El tema principal de l'edició del 2018 ha estat Calaf i l'univers literari de Manuel de Pedrolo i s'hi han presentat onze propostes. Aquesta setmana un jurat mixt format per tècnics de l'Ajuntament i professionals del disseny i de les arts gràfiques ha fet una preselecció vetllant que les obres presentades s'ajustin a les bases i n'ha escollit tres de finalistes per passar a votació popular.

Des d'avui 13 fins al 21 de juny, totes les persones majors de 16 anys i empadronades a la vila de Calaf poden participar i votar mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament participacio.calaf.cat o bé, amb una butlleta a la bústia dipositada a la recepció de l'Ajuntament.

Cada participant pot votar una única vegada i si es comprova que hi ha un incompliment d'aquestes condicions, el seu vot quedarà invalidat. 

El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer en el marc de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, a les 18h a la plaça dels Arbres mentre s'espera l'arribada de la flama del Canigó.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:39

Imatges