Les botigues de la plaça Gran reben el premi d'Innovació turística de Catalunya del 2018

Dilluns, 5 de novembre de 2018 a les 00:00
La Generalitat de Catalunya ha premiat amb un guardó del turisme el projecte "Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat" en la categoria d'Innovació en accions promocionals i comercialització.

La Generalitat de Catalunya reconeix cada any amb uns guardons la feina del sector turístic català i la seva contribució perquè Catalunya sigui una destinació turística referent a escala internacional.

La finalitat dels guardons del turisme de Catalunya és reconèixer l'esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i servir d'instrument per estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics.

 

En concret, existeixen quatres categories:

  • Millor experiència turística.
  • Innovació en accions promocionals i comercialització.
  • Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic.
  • Turisme responsable.

L'Ajuntament de Calaf  va presentar el projecte "Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat" i el Jurat, format pels components del Consell de la Taula de Turisme, ha determinat que el guardó en la categoria d'Innovació en accions promocionals i comercialització sigui per aquesta proposta.

Els premis són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap dotació econòmica. L'entrega serà a càrrec del Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, en un acte que tindrà lloc el dilluns 19 de novembre a les 18h al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Les altres persones, empreses i institucions públiques premiades aquest 2018 han estat:

  • L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès pel projecte "Camí de Vi" en la categoria millor experiència turística.
  • La Sra. Estela Mariné Roig pel treball de recerca centrat en la imatge i identitat de la Catalunya turística en la categoria de millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic.
  • L'Associació Marques de Pastor pel projecte "El cinquè llac" en la categoria de turisme responsable.
Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:40

Imatges