‘My town’, una experiència inoblidable

Dimarts 03/11/2015
El projecte My Town va unir alumnes de Calaf, Lorca (Murcia), Alcoi (Alacant), El Viso del Alcor (Sevilla) i San Clemente (Cuenca) a Calaf durant la setmana del 19 d'octubre.

Tot va començar a principis del curs 2014-2015, quan ens van plantejar la possibilitat de participar en el projecte My Town, que pretén posar en valor el patrimoni artístic dels pobles i ciutats. Però què podem fer nosaltres per dinamitzar Calaf? Com podem donar a conèixer el poble?

En el nostre institut, aquest projecte era totalment voluntari, i es treballava en hores extraescolars. Cada grup d'alumnes s'encarregava de preparar una sèrie de recursos audiovisuals sobre un dels patrimonis de Calaf, tant materials com immaterials, que després es lligaran a codis QR que es distribuiran per Calaf, cosa que, a més d'enriquir el poble, també enriqueix als alumnes.

Després d'uns quants intercanvis entre alumnes de Calaf i alumnes dels altres instituts participants, Calaf va ser el poble amfitrió i va rebre els alumnes dels altres instituts perquè coneguessin el poble, per comparar el seu treball amb el nostre i, per descomptat, per a conèixer els alumnes de l'INS Alexandre de Riquer i compartir moments junts.

Concloent i donant la meva opinió personal, crec que s'ha d'agrair la possibilitat que ens han ofert l'institut i els organitzadors del projecte My Town, ja que ha estat una experiència inoblidable i molt enriquidora. No tan sols hem pogut participar en un projecte molt interessant, sinó que també hem pogut gaudir de viatges per diferents llocs d'Espanya, aprendre més sobre el patrimoni d'altres comunitats autònomes, i conèixer gent fantàstica. Sens dubte, la repetició d'un projecte semblant seria extraordinari.

 

My town - Marc Rovira
My town - Marc Rovira

 

Text: Laia Camats
Fotografia: Marc Rovira

 

 

 

 

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00