FESTA MAJOR DE CALAF 2016

  • La programació compta amb novetats interessants, així com també activitats de continuïtat, amb gran implicació del teixit associatiu i amb l'objectiu d'aconseguir una gran participació de petits i grans
FMCalaf_2016
Els propers 2, 3, 4 i 5 de setembre Calaf acull la seva Festa Major d'estiu. La Raíz i L'AVAR es presenten com a principals atractius per la festa d'aquest 2016. Com a novetat, divendres i dissabte tindrà lloc la primera edició de l'Agro Alta Segarra, que neix com a proposta d'espai firal dedicat al món agrari i que estarà ubicat als terrenys adjacents al Pavelló poliesportiu.

El primer dia de Festa Major, i després de l'èxit de la primera edició, se celebrarà el 2n Gran Disbarat de Calaf que enguany organitza la Penya Barcelonista de Calaf i comarca. A diferència de l'any passat, el karaoke s'oferirà amb música en directe que anirà a càrrec del grup Karaokes Band. Finalment, els DJ's La Gran Turca i AleixCore, guanyadors del concurs organitzat per la colla de Diables de l'Alta Segarra el passat mes d'abril, tancaran la primera nit de festa.

Un dels plats forts musicals tindrà lloc la nit de dissabte amb l'actuació de The Penguins i acte seguit, el gran grup valencià de fusió rock, ska i reggae, “La Raíz”. El concert serà gratuït per a tothom. En acabat, el DJ OGT tancarà la nit.

Diumenge al matí, la plaça de Barcelona' 92 es tornarà a omplir de cotxes caminadors, joguines de fusta, jocs de construcció, sorrals... amb 'La Plaça dels Jocs', que l'any passat va atraure centenars d'infants i famílies. El mateix matí, a la plaça Gran, s'oferirà la ballada de la Metredansa, el ball tradicional calafí que es va recuperar l'any passat, després de 35 anys sense ballar-se a la població. Seguidament, es ballaran altres danses populars.

La gran aposta cultural arribarà diumenge al vespre, amb 'L'Avar', un dels grans èxits del teatre de Molière protagonitzat per Joan Pera i dirigit pel calafí Josep Maria Mestres, al Casal de Calaf. Les entrades es poden adquirir a través del web entrades.casaldecalaf.cat.

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00