Obert el termini de presentació d'obres als Jocs Florals de Calaf de 2020

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 00:00
El certamen està obert a qualsevol persona que presenti un text en català en alguna de les disciplines especificades a les bases. La data límit d'entrega serà el 26 de març pels treballs presentats en format imprès i el 27 de març a les 14 h per les obres presentades a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com. L'entrega de premis serà durant els actes de la diada de Sant Jordi

L'Ajuntament de Calaf ha convocat la cinquena edició dels Jocs Florals, els premis literaris que el consistori entrega en el marc de la diada de Sant Jordi. En aquesta edició, les categories, disciplines i premis a què es pot optar són:

FLOR NATURAL

  • Subcategoria Cicle Inicial
  • Subcategoria Cicle Mitjà
  • Subcategoria Cicle Superior

Disciplina: lliure

Premi: 50 euros en llibres i/o material escolar per cada subcategoria

FLOR NATURAL

  • Subcategoria 1r., 2n., 3r. i 4t. ESO
  • Subcategoria Batxillerat

Disciplina: lliure

Premi: 50 euros en llibres i/o material escolar per cada subcategoria

 

VIOLA D'OR (A partir de 18 anys)

Disciplina: poesia

Premi: 150 euros

ENGLANTINA D'OR (A partir dels 18 anys)

Disciplina: prosa

Premi: 150 euros

Les obres es poden presentar en format imprès fins al 26 de març de 2020  a la recepció de l'Ajuntament de Calaf o bé a través del correu electrònic jocsfloralscalaf@gmail.com fins al 27 de març a les 14h.

El lliurament de premis es realitzarà en un acte organitzat per l'Ajuntament durant la celebració de la Diada de Sant Jordi 2020 el dia 23 d'abril a la tarda a la plaça dels Arbres. Per aconseguir el premi, serà d'obligat compliment la presència de la persona guanyadora o d'un representant d'aquesta a l'acte.

El jurat del premi estarà format per persones expertes en l'àmbit de la filologia, el periodisme i/o l'escriptura i serà l'encarregat de determinar les obres guanyadores de cadascun dels premi, reservant-se el dret de declarar-ne algun desert.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:54