Oberta la convocatòria per presentar candidats als premis de la Nit de l'Esport i la Cultura 2017

Dijous, 14 de desembre de 2017 a les 00:00
Després de l'èxit de l'any passat, on hi van assistir més de 300 persones, aquest any es realitzarà la 2a edició de la Nit de l'Esport i la Cultura. Tindrà lloc el divendres 9 de febrer del 2018 a les 20h al Casal de Calaf.

L'Ajuntament de Calaf ha obert la convocatòria per proposar candidats als 2ns premis de la Nit de l'Esport i la Cultura 2017, que es lliuraran durant una gala que tindrà lloc el 9 de febrer en el marc de la festa major de Santa Calamanda. 

Fins al 19 de gener de 2018, qualsevol persona pot presentar al registre municipal un escrit de presentació de candidatures als diferents premis, que seran valorats per dos jurats diferents, un per als guardons esportius i un altre per als culturals.

Amb aquests guardons es reconeixeran les persones i les entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l'esport i la cultura durant l'any 2017.

A més, també es pretén reconèixer de forma pública trajectòries destacades en el món cultural i esportiu i alhora es vol destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives en tots els àmbits de l'esport i la cultura que contribueixin a la vitalitat del la vida esportiva i cultural de Calaf.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:39