La nova Associació Calamanda organitza les seves primeres caramelles

Dimarts 11/04/2017
La jornada de Pasqua a Calaf es completarà amb una ballada de sardanes i ball que tindran lloc la tarda de diumenge
Cartell caramelles 2017
Aquest proper diumenge, 16 d'abril, Calaf celebrarà una nova diada de Pasqua en la qual els cants i les danses de les caramelles seran els grans protagonistes. Per primera vegada, l'organització de les Caramelles de Calaf recau en la nova Associació Cultural i Educativa Calamanda, constituïda recentment.

Ja fa dies que cantaires i dansaires preparen el repertori amb trobades setmanals. Diumenge, mostraran el resultat en un recorregut que començarà de bon matí, a les 9.00, al passeig de Santa Calamada. A partir d'allí recorreran diferents punts del poble, inclosos el Barri Nou, on hi seran a les 10.20 hores, i La Pineda, que hi arribaran pels volts de les 11.00 hores. 

En acabar la missa, a l'interior de l'església Sant Jaume, també faran una cantada i, seguidament, sortiran a la plaça Gran on faran una ballada de les danses tradicionals. La cloenda tindrà lloc a la plaça de Barcelona '92 cap a les 13.15 hores.

Més actes a la tarda
La celebració de Pasqua continuarà a la tarda amb una ballada de sardanes, organitzada per l'Ajuntament de Calaf, amb la 'Cobla Lo Castell' que se celebrarà a la plaça Barcelona '92 a partir de les 17.30 hores. En cas de pluja tindrien lloc a la Sala d'actes municipal.

Per més tard, el Casino de Calaf ha programat un gran ball amb Stres Band que començarà a les 19.30 hores a la Sala d'actes municipal.

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00