Finalitza un programa de dinamització per als comerços de Calaf

Dilluns 10/04/2017
Programa de Dinamització comercial 1
Programa de Dinamització comercial
La passada setmana va tenir lloc la darrera sessió del Programa de Dinamització comercial que ha promogut l'Ajuntament de Calaf amb el finançament de l'Àrea de Servei Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona. Durant cinc setmanes, una desena de persones han participat en aquesta formació que tenia com a objectiu oferir un suport als comerciants perquè puguin consolidar i fer créixer les seves activitats.

Durant les sessions de tres hores que tenien lloc una dia a la setmana a la Sala Felip s'han treballat, principalment, dos aspectes. Per una banda, l'enfortiment de les competències necessàries per gestionar les empreses en un entorn canviant i competitiu, per exemple, els coneixements, les habilitat, les aptituds i les actituds. I per l'altra, s'ha potenciat el treball en xarxa com una estratègia per superar aquelles barreres o limitacions que afecten a tot el teixit comercial del municipi.

Durant la darrera sessió de la formació, les comerciants que han participat en aquest programa van acordar mantenir el grup i les reunions periòdiques per tal de seguir avançant i millorant el teixit comercial del municipi. 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00