Diumenge de cinema al Casal de Calaf

Dimecres 15/03/2017
Sismes Cine Club organitza dues sessions de cinema amb una pel·lícula familiar i un documental
'Com entrenar al teu drac' (2010)
'Com entrenar al teu drac' (2010)
Sismes Cine Club organitza aquest diumenge dues sessions de cinema al Casal de Calaf, una al matí per veure en família i un documental apte per a tots els públics a la tarda. Les projeccions tindran lloc a la Sala Folch i Torres.

Al matí, a les 11.30 hores, es farà una sessió de cinema familiar amb la pel·lícula d'animació fantàstica 'Com entrenar el teu drac' doblada al català. La història tracta sobre un víking adolescent anomenat Hipo, que viu en una illa on combatre dracs és habitual. Amb un caràcter i sentit de l'humor peculiar, el jove no està massa acceptat dins la tribu. Quan l'apunten a l'entrenament amb dracs, l'Hipo intenta demostrar que és capaç de convertir-se en un bon guerrer però les coses canvien quan troba un drac ferit i es fan amics.
El preu és de 4 euros per al públic general i de 3 euros per a socis.

A la tarda, a les 18.00 hores, es projectarà la pel·lícula 'La Plaga' de Neus Ballús. El documental, que és apte per a tots els públics, es basa en una sèrie d'històries creuades que ofereixen un retrat de la vida a la perifèria de Barcelona. Els protagonistes no són actors sinó que s'interpreten a si mateixos, després d'un treball conjunt amb la directora durant més de quatre anys. La pel·lícula original és en català i un cop s'acabi se'n farà una anàlisi fílmica.
El preu és de 5 euros per al públic general i de 3 euros per a socis.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/05/2017 12:00